Utelivet i Downtown Singapore

Uteliv i Singapore er stadig levende som publikum blir trukket mot sofistikerte nattklubber og swing barer. Som en oase av luksuriøs shopping og spisesteder, disse etablissementene holde åpent også for lengre timer lykkelig serverer uglen i deg.

Bar kultur

De som trenger en stiv en etter timer for å slappe av vil elske bar kultur i Central Business District i Singapore. De fleste utlendinger som arbeider i Raffles Place og City Hall nedlatende sine favoritt barer på slutten av dagen for en vakker cocktail og vennlig chit-chat med venner. Mandarin Hotel er et populært tilholdssted; det er luksuriøst ennå helt avslappende som det har utsikt over den vakre scenen natt til Orchard Road. Dette fancy leddene serverer cocktail klassikere med en vri – lychee martini på japansk tekanne, anyone? Len deg tilbake og ta i atmosfæren som jazzartister synge hele natten.

Club kultur

Danse hele natten mens verdenskjente DJs spinne ut sin magi på downtown Singapore! Vi har en rekke luksuriøse klubber verdig internasjonale standarder, slik som Zouk hvor klubben, lounge og bar komme sammen under ett tak. Du kan feste til trance og house musikk i Zouk klubben, lytte til funk mens du beundrer deres genuine Warhols i Velvet Underground, eller bare nippe dyre cocktailer i deres Wine Bar. Dørvakter stå vakt på temakvelder for å sikre at bare de godt kledd og velstående ser kommer i. Vel, det er spilletid for de rike og eliten.

kveldsmat kultur

Sliten og sulten etter en natt med dans? Gnage ikke fordi kveldsmat kultur er svært fremtredende i Singapore, og du kan aldri gå sulten selv etter midnatt. Carousel på Royal Plaza tilbyr deilig kveldsmat buffet fra 23:00 til 3 am og tiltrekker Nocturnes i byen som krever for dim sum og nasi lemak. Som kjennetegn på luksuriøse buffeer, denne posh restaurant forbereder utsøkte 5-stjerners mat og servicen er upåklagelig. Priset bratt, aftensbord som dette er ikke vanlig kost for vanlige folk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *