Interessante fakta om Canada

Canada er et land i Nord-Amerika som skjer for å være et populært turistmål for de siste tiårene. Omgitt av US-i sør og nord for polarsirkelen i nord, er det en stor nasjon med et bredt spekter av pulserende byer, forlokkende steder og iøynefallende flekker. Fra innsjøer til fjell og skoger til enorme villmarken med stor naturarven, har den en skatt av en fantastisk flekker og attraksjoner som kan gjøre deg falle forelsket i denne eventyrland.

Det er mange ting og fakta som gjør Canada en fantastisk, unik og fantastisk reisemål, men det er noen fakta som fortsatt er skjult og ganske interessant. Enten du har besøkt Canada eller ikke, kan du lese om sine skjulte vistas og vet det nøye.

1. Det fikk sitt navn fra en St. Lawrence iroquoian: Navnet på denne viden populære nasjonen er avledet fra det iroquoian språket ordet “Kanata ‘, som betyr en landsby eller et forlik.

2. Det er det nest største landet i verden: Faktum er ukjent til dato, men det skjer for å være det nest største landet i verden etter Russland.

3. Det har den lengste kystlinjen i verden: Canada besitter en kystlinje på 151.600 miles, som er den lengste i verden.

4. Den nasjonale flagg ble vedtatt i 1965: Landet har ikke en nasjonal flagg til sitt parlament vedtok Maple Leaf på flagget.

5. Den har ansvaret for 9% av verdens vannforsyning: Canada legger til 9% av verdens vannforsyning som gjør det en edel nasjon.

6. Den har over 99% av litterære rate: Den litterære frekvensen av Canada er 99% som gjør den til en av de mest utviklede landene i verden.

7. Det flagget er alltid båret av backpackere: De backpackere som tilhører Canada alltid bære flagget til landet sitt uansett hvor de går.

8. Det er grunnleggeren av spillet av Ishockey: Ishockey er en gave fra Canada til hele verden, hvis reglene ble publisert for første gang i Montreal Gazette i 1877.

9. Det er den største produsenten av en populær dessert vin: Canada eier gleden av å produsere og serverer deilig dessert, Icewine.

10. Den har bare en ørken: Det er bare en ørken i Canada i sin British Columbia-regionen, som er 15 miles lang.

11. Den har det høyeste antall innlandet innsjøer: Canada har flere innsjøer enn noe land i verden.

12. Det er ikke tillatt å prute i Canada: Lønnsforhandlinger er Canada er ikke tillatt i det hele tatt. En bedre pris kan aldri kom hit.

13. Det tillater ikke kjøring på venstre side hvis du leier en bil: Ansettelsen av et kjøretøy i Canada, må du alltid huske å kjøre på høyre side.

14. omgivelsene Reglene er svært strenge: Mens være i Canada, må man være ekstra forsiktig med å kaste eller forsøpling søppel på veien. Miljøvern er veldig viktig her.

15. Den deler den lengste grensen til US-: Grensen mellom USA og Canada er 1,538 miles, som skjer for å være lengste grensen i verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *