En flott kjøretur Forslag – Amalfikysten i Italia

Den berømte Amalfikysten er det området på sørsiden av Sorrentinahalvøya av Italia. Det går fra Positano og sprer nesten hele veien til Salerno. Pusten er et ord som kan bli brukt til å beskrive den. Det er folk som reiser til Italia utelukkende for å besøke denne vakre området. Bare ett besøk, og du vil forstå hvorfor!

De kystnære byer og landsbyer imot reisende fra hele verden som kommer for deilig hjemmelaget mat. Du vil finne familieeide butikkene som har som selger brød, lokale oster og pølser i århundrer. Selvfølgelig, det er en god tilførsel av lokale viner, så det kan være en god idé å unne deg en sjåfør sjåføren som er kjent med cliff veien.

Kystveien er kjent for å være enormt vakre, samt et vidunder av engineering. Som en passasjer, vil du ikke være i stand til å ta øynene bort de vakre strendene, fra toppen av klippene som ligger til veien sitter. Et blikk nedover kan være oppsiktsvekkende for de som er redd for høyder, så hvis du er en drivende, vil du ønsker å prøve ditt beste for ikke å bli distrahert! Det er en del av Italia som tiltrekker seg millioner hvert år, og er, for mange, kjøreopplevelse for livet!

I sommermånedene kan det være vanskelig å finne en ledig bil, så sørg for at du bestiller din leiebil på forhånd neste gang du reiser til Italia med Bravoly. Du vil være glad du gjorde!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *