De største begivenhetene i den afrikanske

Posted on Posted inafrikanske

Den naturlige verden er fullstappet med undring. Fra Great Barrier Reef til Grand Canyon, fra Iguazu Falls til fjorden på Island, kan en person reise verden som helst på året og bli bakoversveis av den intrikate ennå enorme skjønnheten i verden vi lever i. Noen av verdens underverk er ikke steder, men er tidsmessig begrenset hendelser, begrenset engasjement opptog som mor natur setter på kort, før du pakker dem bort til neste show. I Afrika, disse naturlige hendelser ta planlegger å være vitne til, men er vel verdt inngangsbilletten.

Victoria Falls ligger midt på grensen mellom Zimbabwe og Zambia i hjertet av Sør-Afrika. På et sted i Zambezi-elven, mer enn en mil bred, stuper i vannet 350 fot til ustanselig bombarderes steiner under. Lokalbefolkningen kaller fossen Mosi-oa-Tunya, røyken som tordner. “Røyken” er, selvfølgelig, tåken som er sparket opp av kaskade av vann. Dag og natt, tåke innhyller de faller. På solfylte dager, fanger tåke sollyset og skaper en regnbue.

Det i seg selv ville være litt av et syn. Men hvor ofte du ser en regnbue om natten? På Victoria Falls, under fullmånen, skaper det reflekterte lyset en regnbue glorie rundt månen. På den årlige supermoon, er det virkelig et skue. Måne perigee bader omkringliggende jungelen i mykt lys som smør spredt gjennom tak og en hel regnbue kan sees på nattehimmelen. I 2016 vil supermoon skje på den 14 november. Planlegge deretter.

Sør for Zambezi-elven kurs, og av til de tørrere klima i Northern Cape i Sør-Afrika, er et enormt Arid vanlig kjent som Namaqualand (eller Namakwa). The Orange River halverer semi-ørkenen som er omtrent 170 000 square miles. Mesteparten av året er det en solstekte region tilbakeholdne av de mindre dramatiske landskapet i den amerikanske Southwest. Varianter av antilope beite sammen med flokker av storfe som representerer, sammen med de rike diamantgruver, de økonomiske driverne i regionen.

Turister er ikke utbredt i området for det meste av året, med unntak av noen få uker i tidlig på våren. Etter sommeren regner, tørr flate som er brun og stritter det meste av året, eksploderer i et vell av blomster. De blomstrer på over 600 forskjellige arter av blomster, mange bare funnet i Namaqualand, brast i sollyset sammen med hverandre eller etter hverandre. Besøkende oppsøke høye punkter i terrenget for å ta i panorama, et teppe av rosa, lilla, rødt, og appelsiner av hver fargetone, desto mer vakker i sin flyktig ytelse. Den beste tiden å se denne fantastiske hendelsen varierer avhengig av regnet, men generelt sent august til september er den beste tiden å besøke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *