Adidas Tango-kolleksjonen | Proffytelse for gate- og innendørsfotball

Adidas har lansert ACE 17+ for å fronte den nye ‘Tango’-linjen. Skoen er designet med en urban edge og laget for å tåle de tøffe kravene som gate- og innendørsfotball stiller til skoene.

Ace Tango får alt til å se lekende lett ut. Skoene gir deg den optimale komforten med en Adidas Primeknit overdel og en smidig sokkekonstruksjon. Overdelen er belagt med et ultratynt belegg som holder vann og grus ute. Skaff deg ditt par i dag på Unisports.no .

Adidas ACE 17+ PURECONTROL kan skilte med 360 graders Primeknit i overdelen som gjør at skoen sitter perfekt fra første skritt og den er beskyttet av det ultratynne NSG-belegget (Non Stop Grip) som gir deg forbedret grep på ballen.

Adidas Ace 17+ PureControl kombinerer en snøreløs overdelskonstruksjon med en midt- og yttersåle som er designet for 5-er fotball. Tek-messig kan Adidas Ace Tango 17 Turf skilte med en sømløs overdel og litt Boost i mellomsålen for ekstra demping.

Om Unisports

Unisport er en av markedets ledende forhandlere av fotballutstyr  fotballdrakter, fotballsko og annet fotballrelatert utstyr

Unisportstore har vunnet mange priser for sitt arbeid, inkludert Social Commerce Award 2012, B2C Award og E-Commerce Gold som beste nettbutikk i Danmark i 2013 og Cross Border Award i 2014.

I dag har selskapet lokale nettsider i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederland og Tyskland. Sammen med den internasjonale unisportstore.com tilbyr Unisport sine tjenester til alle engelskspråklige land verden rundt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *